Skalbar information

Genom att samla organisationens hyresgäster i samma kommunikationskanal reducerar Bonexa er administration. Som hyresvärd förmedlar du information via Bonexas webbaserade system, på samtliga enheter, var du än befinner dig. Allt som behövs är internetuppkoppling.

Via Bonexa får er organisation tillgång till skalbar envägs-kommunikation som skapar tydlighet och trygghet i bostadshuset. Välj att skicka information till organisationens samtliga hyresgäster, enskilda fastigheter eller specifika hushåll med ett klick. Boende aviseras när de mottagit ett meddelande på sin profil. 

Genom att samla hyresgästerna i samma kommunikationskanal reduceras transportkostnader, kostnad för porto och fastighetsskötarens arbete. Med Bonexas digitala brevlåda sparar er organisation både tid och pengar genom effektiv kommunikation. 

Grannkontakten 

I grannkontakten kan grannar kommunicera med varandra. Detta innebär en minskad press på er verksamhet då hyresgästerna uppmanas att lösa intriger internt. De boende kan informera grannar om den kommande festen eller uppmana till ökat ansvar i tvättstugan utan att klistra upp en lapp i trapphuset. Via integrerad fotouppladdning i appen kan hyresgäster fota objekt och dela med både grannar och fastighetsskötaren. 

Genom att inkludera hyresgästerna i förvaltningen av bostadshuset ökar omsorgen av er fastighet. Bonexa skapar struktur, reducerar administrativt arbete och får ett slut på lappar i entrén!