Boendekommunikation 

Upplever er förening att det är svårt att samla medlemmarna och få en struktur i er kommunikation? Ni är inte ensamma. Med Bonexa samlar ni hela bostadshuset i en och samma kommunikationskanal.

Vi skapar trygghet, gemenskap och för människor närmare varandra i ert bostadshus genom optimerad kommunikation. Grannkontakten ersätter den tejpade lappen i trapphuset och är den digitala kommunikationskanalen för bostadshuset. Delge information om gemensamma beröringspunkter eller bjud grannarna på gårdsfest i appen, webben och på surfplattan.

I grannkontakten kan boende enkelt kommunicera och ta del av information från hyresvärden, föreningen och grannar. Välj att informera hela bostadshuset eller ett enskilt hushåll som får en notis i mobilen.

Nya intäktsmöjligheter

Med integrerad fotouppladdning i appen kan boende och förvaltare ta kort på objekt och lägga upp för försäljning, uthyrning eller utlåning. Skapa nya intäktsmöjligheter genom att hyra ut resurser som verktyg, stege eller flyttsläp. Alla behöver inte köpa allt, skapa en delningsekonomi i ert bostadshus idag och ta steget mot en mer hållbar tillvaro.

Bonexa skapar struktur, reducerar administrativt arbete och får ett slut på lappar i entrén!