Om oss

Bonexa är ett proptech-bolag som utvecklar och administrerar boendeplattformen för kommunikation och bokning av gemensamma resurser. Vi samverkar nära våra kunder och är en långsiktig servicepartner som förstår vikten av fastighetsförvaltarens affär. Bonexa är ingen vanlig leverantör, vi är er förlängda arm. Genom att anpassa gränssnittet i Bonexas system till förvaltningens profil blir vi en del av er tekniska förvaltning. Vi tillför ytterligare en dimension i ert erbjudande med en tjänst somär efterfrågad på marknaden. 

Vi vill, tillsammans med fastighetsförvaltare, erbjuda den svenska bostadsmarknaden möjligheten att boka resurser digitalt. Bonexas servicekontor är bemannat med kompetenta medarbetare som genomför önskade ärenden för er och era kunder. Vi erbjuder god service och mäter samt utvärderar varje genomförd kundkontakt. 

Vi strävar efter att utveckla och ständigt förbättra livsmiljön i det svenska bostadshuset tillsammans med övriga aktörer på marknaden. Vi erbjuder verktyg för hyresvärdar som bidrar till nya intäktsmöjligheter och bättre upplevelser för landets hyresgäster. Boka gemensamma resurser som tvättstuga, bastu och gym direkt i mobilen. Som användare kan du även ta del av information från grannen, hyresvärden eller föreningen. Enkelt och digitalt.

Vår vision är att skapa en enklare vardag för landets hyresgäster och föreningsmedlemmar. Vi strävar efter att skapa kostnadseffektiva lösningar som reducerar manuell administration och frigör tid för hyresvärdar. En win-win situation för både fastighetsförvaltare och boende.Vi tror på att föra människor närmare varandra och tillsammans skapa framtidens digitala boendemiljö

                              .

                                          Arjan Mostafa
                                             Co-founder 
                                         info@bonexa.se 
                                         +46 760 077 736