Resursbokning

Bonexas resursbokningsportal gör det möjligt för boende att boka gemensamma resurser som tvättstuga, bastu, övernattningslägenhet m.m. direkt via mobil, dator eller på den digitala anslagstavlan i entrén. Boende loggar in på appen med sitt personliga konto och får en tydlig översikt av lediga respektive bokade tider. Systemet är åldersanpassat och förenklat med stora ikoner och tydliga instruktioner som gör portalen användarvänlig för samtliga användare.

Anpassningsbara intervaller

Vi anpassar systemet efter bostadshusets behov och sätter upp resurser och önskade tidsintervaller. Administratören har därefter möjlighet att ändra/lägga till bokningsbara resurser utan extra kostnad på hemsidan. Här kan hantering av bokningsintervall och önskade tidsbegränsningar enkelt justeras via ”mina sidor”.

Telefontjänsten

Vi har förståelse för att inte samtliga föreningsmedlemmar vill boka sin tvättid digitalt. Därför erbjuder vi telefontjänsten dit boende kan ringa och boka en eller flera tvättider parallellt. Vid bokning via telefontjänsten anger boende namn, förening och sin personliga lägenhetskod som vi skickar ut i samband med implementering av systemet. 

Fördelar

• Boka tvättid vart du än befinner dig
• Lägg till obegränsat antal resurser kostnadsfritt.
• Ändra intervall & bokningsbara dagar